Prototype Test2020-03-11T12:01:11+01:00

Årstidens ansigtsbehandling

Restorative Autumn Facial tager højde for sommerens påvirkning af huden, som reparerer de skader, der måtte være opstået, skaber balance og booster hudens naturlige regeneration og tilføjer fugt, næring og varme.

Hos Dare to Care elsker vi efteråret. Det er en årstid, hvor vi trækker os tilbage, giver plads til reflektion og selvkærlighed. Det er også en tid hvor kroppen, sindet og faktisk også huden forbereder sig på vinteren.

For din hud kan efterårets blæst og kulde gøre at den føles mere sart og tør. Det skyldes blandt andet at sommerens lange eksponering af UV stråler hæmmer produktionen af hudens naturlige fedtstof og derved har sænket den beskyttende fedtbarrieres funktion. Samtidig har solens stråler nedsat produktionen af kollagen og elastine fibre, som er ansvarlige for huden fasthed.

I Autumn Restorative Facial har Elina skabt en behandling som tager højde for sommerens påvirkning af huden og sammensat en ansigtsbehandling, som reparerer de skader, der måtte være opstået, skaber balance og booster hudens naturlige regeneration og tilføjer fugt, næring og varme.

Introduktions behandling

Vores introduktionsbehandling er sammensat særligt til nye kunder i klinikken, der ønsker en personlig, faglig vejledning om hudpleje sammen med deres første ansigtsbehandling.