Privatlivspolitik og databehandling2018-08-07T14:44:55+00:00

Privatlivspolitik og databehandling

Sådan behandler vi personoplysninger

Privatlivspolitik og databehandling

Sådan behandler vi personoplysninger

Indsamling af oplysninger ved booking

Når du booker en tid hos Klinik Dare to Care eller køber et produkt i vores webshop, angiver du en række personoplysninger, herunder specifikt:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mail
  • Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi både i forbindelse med registrering og ekspedering af dit køb og registreringen af dine tider i vores bookingsystem. Oplysningerne er nødvendige for fuldførelsen af dine ordrer og opbevares i en periode på 5 år for at overholde dansk regnskabslov. Herefter bliver oplysningerne slettet. Følsomme personoplysninger optaget i forbindelse med behandlinger eller konsultationer bliver kun opbevaret, hvis kunden har givet foregående samtykke.

Cookies

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Når du besøger www.klinikdaretocare.dk har du mulighed for at fravælge alle ikke-essentielle cookies ( cookies, som ikke er nødvendige for hjemmesidernes grundlæggende funktionalitet og som registrerer personoplysninger).

Du kan læse mere om de specifikke cookies her.

Datasikkerhed

Som dataansvarlig vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende dansk og europæisk lovgivning, herunder databeskyttelsesloven og persondataforordningen.

Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, som de er indsamlet til, og kun af ansatte på Klinik Dare to Care, som er direkte involveret i ekspedering af dit køb eller udførelsen af dine behandlinger.

Så snart ovenstående formål er opfyldt eller ikke længere er relevant, vil dine oplysninger blive slettet.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle oplysninger, blandt andet i vores bookingsystem og webshop, som er ikke er udviklet af Klinik Dare to Care selv. Vi har indgået databehandleraftaler med vores danske partnere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. Alle vores udenlandske leverandører er aktive deltagere i EU-U.S. Privacy Shield Framework, som sikrer en beskyttet opbevaring og behandling af personoplysninger på tværs af EU og USA.

Oplysning, indsigelse, sletning og dataportabilitet

Du kan til enhver tid henvende dig til os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi har opbevaret eller yderligere oplysninger om vores databehandleraftaler. Du skal rette henvendelse til:

Dare to Care v/ Line Salling Friis
Slagelsegade 5
2100 København Ø
Tlf: +45 60 81 85 40
Email: hej@klinikdaretocare.dk

Ved fejl i vores oplysninger, kan du altid få dem rettet, ligesom du altid har ret til at få dine personoplysninger udleveret. Ved fejlretning eller dataportabilitet, beder vi dig også rette henvendelse på førnævnte email.

Ønsker du at vi sletter dine personoplysninger eller en begrænset opbevaring, beder vi dig også sende anmodninger til førnævnte email.

Vi sletter emails fra inaktive kunder efter 12 måneder fra sidste kontakt.

Hvis du ønsker at klage over Klinik Dare to Cares behandling af dine personoplysninger, skal du rette henvendelse til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Tredjeparter og leverandører

Hairtools

Bookingsystem

Hovedsæde: Danmark

Pakkelabels.dk

Fragttjenester

Hovedsæde: Danmark

Google / Google Analytics / Google Tag Manager

IT-tjenester, email-tjenester og statistikindsamling ( Deaktiveret )

Hovedsæde: USA

Aktiv deltager i EU-U.S. Privacy Shield Framework

Squarespace

Hosting af hjemmesider og IT-tjenester

Hovedsæde: USA

Aktiv deltager i EU-U.S. Privacy Shield Framework

Shopify

Hosting af hjemmesider og webshop

Hovedsæde: USA

Aktiv deltager i EU-U.S. Privacy Shield Framework

Mailchimp

IT-tjenester og emailkampagner

Hovedsæde: USA

Aktiv deltager i EU-U.S. Privacy Shield Framework

Facebook

Kommunikation og marketing

Hovedsæde: USA

Aktiv deltager i EU-U.S. Privacy Shield Framework

Vores privatlivs- og databehandlingspolitik er opdateret d. 24.05.2018.

Kontakt

Slagelsegade 5
2100 København Ø

Telefon: +45 60818540

hej@klinikdaretocare.dk

Åbningstider butik:
Mandag – fredag 11:00 – 17:00

Åbningstider behandlinger:
Mandag – søndag 9:00-20:00

betaling-mobilepay-dankort-visa-mastercard-logo

Afbud og godt at vide

Handelsvilkår

Privatlivspolitik og databehandling

Cookies

Al tekst og billeder tilhører Dare to Care v/ Line Friis 2018

Kontakt

Slagelsegade 5
2100 København Ø

Telefon: +45 60818540

hej@klinikdaretocare.dk

Åbningstider butik:
Mandag – fredag 11:00 – 17:00

Åbningstider behandlinger:
Mandag – søndag 9:00-20:00

betaling-mobilepay-dankort-visa-mastercard-logo

Afbud og godt at vide

Handelsvilkår

Privatlivspolitik og databehandling

Cookies

Al tekst og billeder tilhører Dare to Care v/ Line Friis 2018

Slagelsegade 5
2100 København Ø

Telefon: +45 60818540

hej@klinikdaretocare.dk

Åbningstider butik:
Mandag – fredag 11:00 – 17:00

Åbningstider behandlinger:
Mandag – søndag 9:00-20:00

BOOK NU
betaling-mobilepay-dankort-visa-mastercard-logo

Al tekst og billeder tilhører Dare to Care v/ Line Friis 2018

Få 10% rabat på dit næste køb

Vær den første til at få eksklusive tilbud, de seneste nyheder, tips og hudpleje.
Email
Fornavn
Vi værner om dit privatliv