Jobopslag: Er du Dare to Cares nye kosmetolog?2019-11-13T14:22:51+01:00

Er du vores nye kollega?

Vi søger en kosmetolog eller kosmetiker til vores oase, som kan gøre hver kundes besøg til en personlig, faglig og tryg oplevelse.

Er du vores nye kollega?

Vi søger en kosmetolog eller kosmetiker til vores oase, som kan gøre hver kundes besøg til en personlig, faglig og tryg oplevelse. 

På Klinik Dare to Care leder  vi efter en ny kosmetolog.

Du er kosmetolog eller kosmetiker med interesse for den holistiske verden. Hvis du har uddannelse, kurser eller erfaring i det alternative er det et plus, men ikke en nødvendighed. Vi vil gerne høre fra alle!

Dare to Care er en holistisk skønhedsklinik på Østerbro stiftet af Line Friis. Line er skønheds-entreprenør og har blandt arbejdet som dommer ved Danish Beauty Award. Vores behandlinger har ligeledes været nomineret og vundet Danish Beauty Award i 2013/2016/2019. Vores ambition er at tilbyde Danmarks bedste skræddersyede ansigtsbehandlinger og en seriøs, faglig rådgivning om hudpleje og skønhed.

Hos Dare to Care tilbyder vi en hverdag med plads til din faglige udvikling og til at vokse sammen med klinikken. Klinikken består af 150 kvm, incl. butik liggende i den skønneste grønne oase på Østerbro, tæt på Søerne.

Vi tror på, at vejen til glade og tilfredse kunder er, at du har det godt og er glad. Derfor sørger vi for, at du som behandler får attraktive vilkår. Vi har et socialt og trygt arbejdsmiljø med gode personalefaciliteter og de sødeste kollegaer.

Du kommer til at indgå i et stærkt team af behandlere med Line og Søren på kontoret. Du vil få træning og løbende kurser med både skønhedsfagligt og personligt udviklende indhold, personlighedstest ligesom alle vores behandlere er med i udviklingen af nye behandlinger, så du får mulighed for at sætte dit eget unikke præg på Dare to Care.

Vi forventer at du:

  • Kan arbejde selvstændigt samt tage initiativ og ansvar
  • Uddannet kosmetolog eller kosmetiker med erfaring fra enten klinik, spa eller hotel
  • Er et ordensmenneske med godt humør og en stor portion humor
  • Frisk og gåpåmod

Arbejdstiden placeres primært i ugens hverdage mellem 9.00 og 20.00 med mulighed for weekend-vagter. Ansættelsen er på 25-30 timer ugentligt. Løn efter aftale. Opstart gerne fra 1. januar 2020.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV vedlagt foto til Klinik Dare to Care by Line Friis, Slagelsegade 5, 2100 København eller til hej@klinikdaretocare.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Nielsen på 60818540.

Tilbage til forside