Jobopslag: Er du Dare to Cares nye butiksansvarlige?2019-08-09T10:44:03+02:00

Er du vores nye butiksansvarlige?

Vi søger en butiksansvarlig til at styre vores oase og samtidigt gøre hver kundes besøg til en personlig, faglig og tryg oplevelse.

Er du vores nye butiksansvarlige?

Vi søger en butiksansvarlig til at styre vores oase og samtidigt gøre hver kundes besøg til en personlig, faglig og tryg oplevelse. 

Vi leder efter en butiksansvarlig til Klinik Dare to Care. 

Hos Dare to Care er vores skønne butik en vigtig del af helhedsoplevelsen under et besøg. Vi søger en butiksansvarlig til at styre vores oase og samtidigt gøre hver kundes besøg til en personlig, faglig og tryg oplevelse.

Derfor søger vi en butiksansvarlig til at videreudvikle butikken og vores sortiment og dels at varetage den daglige drift. Dine ansvarsområder vil spænde fra produktudvalg, varebestilling og lagerstyring til kasseopgørelse, afregning og varemodtagelse, kommunikation med kunder og personale-pleje – i tæt samarbejde med vores fantastiske team af behandlere og Line og Søren. Dare to Care er en seriøs ”legeplads” med mulighed for at udfolde sig kreativt, og derfor søger vi en perfektionistisk butiksansvarlig, som ikke kun ser jobbet som en medarbejder – men har en naturlig kreativ iværksætterånd og en lyst til at påvirke Dare to Care i en positiv, personlig retning.

Hos Dare to Care tilbyder vi et kreativt miljø med gode kollegaer, afslappet stemning, og ansvar for butikkens daglige drift, hvor din indsats er med til at forme din egen dagligdag. Du deltager på vores kurser, og bliver derfor oplært i alle vores produkter og behandlinger.

Vi forventer at du:

  • Kan arbejde selvstændigt samt tage initiativ og ansvar
  • Har butikserfaring, gerne fra skønheds- eller hudpleje-branchen eller kosmetolog-baggrund
  • Er et ordensmenneske med godt humør og en stor portion humor
  • Er kreativ og nytænkende
  • Er en dygtig sælger
  • Er omstillingsparat og har en positiv tilgang til tingene
  • Behersker IT, idet opdatering af webshop er en del af din dagligdag
  • Er velformuleret i skrift og tale.
  • Taler flydende engelsk og gerne med kendskab til andre sprog.

Arbejdstiden placeres primært i ugens hverdage mellem 11.00 og 17.30, men aften- og weekendarbejde kan forekomme. Ansættelsen er på 25 timer ugentligt. På sigt vil timetallet kunne forøges, hvis det ønskes. Løn efter aftale. Opstart gerne fra 1. oktober eller 1. november 2019.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV vedlagt foto til Klinik Dare to Care by Line Friis, Slagelsegade 5, 2100 København eller til hej@klinikdaretocare.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Nielsen på 60818540.

Tilbage til forside

Få 10% rabat på dit næste køb

Vær den første til at få eksklusive tilbud, de seneste nyheder, tips og hudpleje.
Email
Fornavn
Vi værner om dit privatliv