Er du Dare to Cares nye behandler?2018-11-09T15:40:24+00:00

Er du vores nye behandler?

Vi leder efter en ny holistisk behandler, som er ekspert i ansigtsbehandlinger og med erfaring indenfor spabehandlinger.

Er du vores nye behandler?

Vi leder efter en ny holistisk behandler, som er ekspert i ansigtsbehandlinger og med erfaring indenfor spabehandlinger.

Prisvindende klinik Dare to Care er i rivende udvikling og vi leder efter en ny holistisk behandler som er ekspert i ansigtsbehandlinger og med erfaring indenfor spabehandlinger.

Træning og oplæring i starten af december/januar og opstart umiddelbart efter.

Vi leder efter dig med det magiske ekstra, med hjertet på rette sted, en professionel indstilling til skønhed, kreativitet og et godt kendskab til egne værdier og styrker. Du er kosmetolog eller kosmetiker med interesse for den holistiske verden – gerne med uddannelse, kurser eller erfaring i det alternative. Det er en stor fordel, hvis du kan massere.

Dare to Care er en holistisk skønhedsklinik på Østerbro stiftet af Line Friis. Line er skønheds-entreprenør og har blandt arbejdet som dommer ved Danish Beauty Award de sidste to år. Vores behandlinger har ligeledes været nomineret og vundet Danish Beauty Award i 2013/2016. Vores ambition er, at tilbyde Danmarks bedste skræddersyede ansigtsbehandlinger og en seriøs, faglig rådgivning om hudpleje og skønhed.

Hos Dare to Care tilbyder vi en hverdag med plads til din faglige udvikling og til at vokse sammen med klinikken. Klinikken består af 150 kvm, incl. butik liggende i den skønneste grønne oase på Østerbro, tæt på Søerne.

Vi tror på, at vejen til glade og tilfredse kunder er, at du har det godt og er glad. Derfor sørger vi for, at du som behandler får attraktive vilkår. Vi har et socialt og trygt arbejdsmiljø med gode personalefaciliteter.

Du kommer til at indgå i et stærkt team af behandlere med Line, Cat og Søren på kontoret. Du vil få træning og løbende kurser med både skønhedsfagligt og personligt udviklende indhold, personlighedstest ligesom alle vores behandlere er med i udviklingen af nye behandlinger, så du får mulighed for at sætte dit eget unikke præg på Dare to Care.

Send os en ansøgning ved at skrive til hej@klinikdaretocare.dk Du skal sende en kortfattet motiveret ansøgning (max en A4 side), CV samt et billede af dig selv.

Send gerne ansøgningen hurtigt muligt og senest d. 1 december 2018.

Vi forventer at afholde samtaler fra midt december og til midt januar 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kærligst Line & teamet bag Dare to Care

Tilbage til forside

Få 10% rabat på dit næste køb

Vær den første til at få eksklusive tilbud, de seneste nyheder, tips og hudpleje.
Email
Fornavn
Vi værner om dit privatliv