Er du Dare to Cares nye behandler?2018-12-14T09:57:24+00:00

Er du vores nye behandler?

Hos Dare to Care leder vi efter nye kosmetologer og en behandler til hårfjerning – almindelig voks eller sugaring.

Er du vores nye behandler?

Hos Dare to Care leder vi efter nye kosmetologer og en behandler til hårfjerning – almindelig voks eller sugaring.

På Klinik Dare to Care leder  vi efter nye kosmetologer på 25 – 30 timer per uge og en behandler på 37 timer per uge til hårfjerning – almindelig voks eller sugaring.

Du er kosmetolog eller kosmetiker med interesse for den holistiske verden. Hvis du har uddannelse, kurser eller erfaring i det alternative er det et plus, men ikke en nødvendighed. Vi vil gerne høre fra alle!

Vi tror på, at vejen til glade og tilfredse kunder er, at vores behandlere har det godt og er glade. Derfor sørger vi for, at du får gode vilkår, et socialt og trygt arbejdsmiljø med lækre personalefaciliteter, de sødeste kollegaer og en attraktiv løn. Hos Dare to Care tilbyder vi en hverdag med plads til din faglige udvikling og til at vokse sammen med klinikken.

Du kommer til at indgå i et stærkt team af behandlere med Line, Cat og Søren på kontoret. Du vil få træning og løbende kurser med både skønhedsfagligt og personligt udviklende indhold, ligesom alle vores behandlere er med i udviklingen af nye behandlinger, så du får mulighed for at sætte dit eget unikke præg på Dare to Care.

Send os en ansøgning ved at skrive til hej@klinikdaretocare.dk . Du må meget gerne sende en kort motiveret ansøgning (max en A4 side), overblik over hvad du har lavet før samt et billede af dig selv.

Send gerne ansøgningen hurtigt muligt og senest d. 1. februar 2019. Vi venter på den rigtige, men vi kan tilbyde plads på klinikken fra februar.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Kærligst Line & teamet bag Dare to Care

Tilbage til forside

Få 10% rabat på dit næste køb

Vær den første til at få eksklusive tilbud, de seneste nyheder, tips og hudpleje.
Email
Fornavn
Vi værner om dit privatliv