Forkæl dig selv med vores nye efterårsbehandling: Ayurvedic Autumn Facial

Kornelia har skabt en sjælevarmende ayurvedisk efterårsbehandling, som skaber balance og booster hudens naturlige regeneration, mens den tilføjer fugt, næring og varme.

Indenfor Ayurveda er efteråret en årstid, hvor luften og rummets kraft er mest dominerende. Det er samtidigt et tidspunkt hvor vi trækker os tilbage og giver plads til reflektion og selvkærlighed.

Efterårets påvirkning på huden gør, at kulden og blæsten i vejret gør at vores hud kan føles tør, skælende og stram, ligesom bladene på træerne.

Samtidigt har sommeren udsat vores hud for solens stråler. Det har efterlader tit en ujævn hudtone med pigmentpletter og en hud, som kan være tør og grov.

Kornelia har skabt en nærende, varm efterårsbehandling baseret på ayurvedriske principper, som har til formål at balancere vejrets påvirkning af huden og reparere de skader, der måtte være opstået. Behandlingen skaber balance og booster hudens naturlige regeneration og tilføjer fugt, næring og varme. Ayurvedic Autumn Facial kan anbefales til alle hudtyper.

Sådan foregår behandlingen

Behandling starter med at huden får en dejlig afrensende massage med varm jojoba olie.

Efterfølgende arbejder vi med frugtsyre for at jævne hudens tone og glatte den ud. En ekstra omgang med en fugtgivende lermaske trækker porerne sammen og renser huden i dybden.

Bagefter pakker vi ansigtet ind en kølende facewrap maske mens vi giver dig en grundig massage af din nakke og hovedbund.

For at nå dybere ned i afslapningen, får du en helt særligt afstressende, ultrablød fjermassage med retinol eller hyaluronsyre, som efterlader din hud som silke og virker kraftigt reducerende på rødme.

Til at slutte efterårsbehandlingen af, plejer vi dine hænder ved at scrubbe dem med en blid detox-peeling og pakker dem ind i varmt sheasmør blandet med vitamin A, C & E-olie for at gøre dem bløde og lækre.

Pris

Efterårsbehandlingen koster 795 kroner for 60 minutter ( Normalpris: 950 ). Der indgår ikke dybderens i behandlingen, men den kan reserveres som et tillæg.

By |2018-02-13T11:48:52+01:008th januar 2018|Nye behandlinger|0 Comments

About the Author: